Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/f/3/musikcompagniet.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-1/includes/builder/functions.php on line 5058 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/f/3/musikcompagniet.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-1/includes/builder/functions.php on line 1528 Bo Evers & Gypsy Vendetta | MusikCompagniet

Oplev hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over ballader og serenader som “Barry White” og “Et dansenummer”, til mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”.

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

Til denne aften laver vi et ”pop up køkken” og serverer lækkert velkrydret street food med friske lækre råvarer fra kl 17 til kl.19.


 VI KAN TILBYDE:

• Western Smokey beef burgers m/ salat og ost
• Butter chicken med ris og indisk salat

Frit valg pr. portion 50 kr